- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Garciarevalo - Tres Olmos Lias 2023
€9,99
-
- Artikelcode RUES003
- EAN 8437001101146
100% Verdejo. Biologische wijnbouw. Rijping op de fijne droesem gedurende 3 à 5 maand met dagelijkse battonage.
Op voorraad
BESCHRIJVING <klik hier>
Druivenrassen: 100% Verdejo van biologische wijnbouw.
Kleur: helder, licht citroengeel met groene schijn
Neus: Tropisch fruit (ananas, mango) en citrustoetsen (bergamot, gember, limoenzeste). Groene kruiden (dille, anijs).
Mond: een frisse en fruitige wijn met een zekere vettigheid dankzij rijping op fijne droesem. Exotisch fruit (ananas en mango) en citrus (limoen, pompelmoes). Mooie mineraliteit.
Vinificatie: Finca Tres Olmos is een een wijngaard van 50ha gelegen aan de buitenkant van de gemeente Matapozuelos en zich bevindend tussen de oevers van de Adaja en Eresma, wat verkoeling brengt. De bodem is kalkrijk zand. Na een koude vergisting op inoxvaten, laat men de wijn rijpen op zijn fijne droesem gedurende 3 à 5 maand met dagelijkse batonnage, waardoor de wijn meer diepgang, structuur en een zekere vetigheid krijgt.
Bewaring: Drink hem nu of binnen de 3 jaar
Culinaire associaties: Aperitief. Past perfect bij asperges, vis en zeevruchten, pasta en rijstgerechten, vegetarische gerechten, oosterse gerechten (kruidig / pikant), ... Kortom een all-rounder.
Kleur: helder, licht citroengeel met groene schijn
Neus: Tropisch fruit (ananas, mango) en citrustoetsen (bergamot, gember, limoenzeste). Groene kruiden (dille, anijs).
Mond: een frisse en fruitige wijn met een zekere vettigheid dankzij rijping op fijne droesem. Exotisch fruit (ananas en mango) en citrus (limoen, pompelmoes). Mooie mineraliteit.
Vinificatie: Finca Tres Olmos is een een wijngaard van 50ha gelegen aan de buitenkant van de gemeente Matapozuelos en zich bevindend tussen de oevers van de Adaja en Eresma, wat verkoeling brengt. De bodem is kalkrijk zand. Na een koude vergisting op inoxvaten, laat men de wijn rijpen op zijn fijne droesem gedurende 3 à 5 maand met dagelijkse batonnage, waardoor de wijn meer diepgang, structuur en een zekere vetigheid krijgt.
Bewaring: Drink hem nu of binnen de 3 jaar
Culinaire associaties: Aperitief. Past perfect bij asperges, vis en zeevruchten, pasta en rijstgerechten, vegetarische gerechten, oosterse gerechten (kruidig / pikant), ... Kortom een all-rounder.
Reviews